Menü Bezárás

P.E.L. Kft. Rally autosbolt

P.E.L. Kft. Rally autósbolt kedvezménye:

Minden pénteken 5% kedvezmény.

*kivétel gyári alkatrészek és akkumulátorok.

Elérhetősége: Bajcsy Zs. u. 9.

Üzlet:
Engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam cégemet!
Társaságunk 1994-ben kezdte meg működését, így ma már egy 21 éve sikeresen működő vállalkozást tudhat maga mögött. 2009 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2009 tanúsítvánnyal.
A PEL Kft. kimagasló szakmai múlttal végzi tevékenységeit, melyről Kenőanyagok, Kenéstechnika és Ipari karbantartás címszavak alatt bővebben tájékozódhat.
Cégünk 2000 óta a Shell Hungary Zrt. egyik hivatalos, vezető kenőanyag nagykereskedője Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém, Tolna, Baranya, Somogy, Bács-Kiskun és Pest megyékben.
Több száz partnerünk igényeit különféle kenőanyagainkkal, karbantartási termékeinkkel, szakmai tanácsadással, komplex szolgáltatásokkal igyekszik magas színvonalon kielégíteni. A PEL Kft. nagy fokú figyelmet fordít a folyamatos fejlődésre és bővülésre, figyelemmel kísérve a piaci igényeket és változásokat. A meglévő székhelyünk mellé 2011-ben elkészült és átadásra került vállalkozásunk új telephelye, mely 2800 m2-nyi területen raktárbázissal, autószerelő műhellyel és irodaházzal áll ügyfeleink rendelkezésére.
Szakmailag felkészült, motivált csapattal állunk rendelkezésükre!

Szervíz:
Szolgáltatási palettánkat 2011-ben gépjárműszervizzel bővítettük, a 2800 m2-es telephelyen autószerelő műhely, raktárbázis és irodaház fogadja a már meglévő és új ügyfeleinket egyaránt.
2014-ben elindítottuk kisgép-, és kismotorszerviz szolgáltatásunkat is.
2015. év elején az amerikai tulajdonú, professzionális kerti kisgépeket gyártó MTD, valamint Cub Cadet, Wolf Garten hivatalos márkaképviseleteként kerti kisgépek és kertápolási termékek forgalmazását kezdtük meg. Azóta folyamatosan bővítjük termékeinket és az általunk forgalmazott márkákat. Oleo-Mac,
Felco, Silky, Einhell.